logo BS DeWilg RGB               menu van januari 2020

Klik hier voor de allergenen.

week 2

ma 6 januari

Kippensoep

Kalfsburger, stamppot van groene kool

Koekje

di 7 januari

Groentesoep

Rundsgoulash op Hongaarse wijze, frieten, mayonaise

Petit Filous (fruitkaasje)

do 9 januari

Tomatensoep

Kipfilet Hawaï (currysaus met ananas), rijst, fijne groenten

Chocoladepudding

vr 10 januari

Tuindersoep

Spaghetti op Milanese wijze (met rundsvlees), gemalen kaas

Vers fruit

week 3

ma 13 januari

Pompoensoep

Boomstammetje, vleesjus, gegratineerde bloemkool, natuuraardappelen

Koekje

di 14 januari

Andalousische soep

Gebraden kippenbout, appel-perzikmoes, frieten, mayonaise

Yoghurt met fruit

do 16 januari

Landbouwersoep

Rundsballetjes, jagersaus, stamppot van broccoli

Vanillepudding

vr 17 januari

Aardappelsoep

3 kleurenpasta, kalkoenham, kaassaus

Vers fruit

week 4

ma 20 januari

Tuindersoep

Gevogelteworst, rode kool, natuuraardappelen

Vers fruit

di 21 januari

Kervelsoep

Varken/Kalkoengebraad, erwten, wortelen, gebakken aardappelen

Cake

do 23 januari

Erwtensoep

Kippenlapje, zoet zure saus, groenten, fruit, rijst

Flan caramel

vr 24 januari

Tomatensoep

Visstoofpotje, fijne groenten, kervelstamppot

Petit Filous (fruitkaasje)

week 5

ma 27 januari

Andalousische soep

Wienerschnitzel, tuindergroenten, natuuraardappelen

Yoghurt met fruit

di 28 januari

Broccolisoep

Kalfsburger, jagersaus, slaatje, frieten, mayonaise

Vanillepudding

do 30 januari

Preisoep

Fish sticks, tartaarsaus, spinaziestamppot

Chocolademousse

vr 31 januari

Bloemkoolsoep

Spaghetti op Milanese wijze (rundsgehakt met groenten), gemalen kaas

Vers fruit