logo BS DeWilg RGB               menu van april 2019

Klik hier voor de allergenen.

week 14

ma 1 april

Champignonsoep

Rundshamburger, rode kool, natuuraardappelen

Chocolademousse

di 2 april

Groentesoep

Vol-au-vent met champignons, frieten, mayonaise

Fruitkaasje

do 4 april

Kervelsoep

Vogelnestje in tomatensaus, worteltjes, gebakken aardappelen

Paasdessert

vr 5 april

Aspergesoep

Spaghetti bolognaise (met rundsvlees), gemalen kaas

Vers fruit

week 17

ma 22 april

Andalousische soep

Cordon bleu, fijne groene boontjes, natuuraardappelen

Yoghurt met fruit

di 23 april

Broccolisoep

Gehaktballetjes in tomatencoulis, gemengd slaatje, frieten, mayonaise

koekje

do 25 april

Preisoep

Fish sticks, tartaarsaus, spinaziepuree

Chocolademousse

vr 26 april

Landbouwersoep

Spaghetti op Milanese wijze (runds met groenten), gemalen kaas

Vers fruit

week 18

ma 29 april

Tomatensoep

Gevogeltevink, Provençaalse saus, lentestamppot (andijvie en wortel)

Vanillepudding

di 30 april

Knolseldersoep

Rundstoofpotje op zigeuners wijze (ananas en fijne groenten), frieten, mayonaise

Koekje