logo BS DeWilg RGB               menu van april 2020

Klik hier voor de allergenen.

week 14

   

do 2 april

Kervelsoep

Vogelnestje in tomatensaus, worteltjes, gebakken aardappelen

Paasdessert

vr 3 april

Aspergesoep

Spaghetti Bolognaise (met rundsvlees), gemalen kaas

Vers fruit

week 17

ma 20 april

Andalousische soep

Cordon bleu, fijne groene boontjes, natuuraardappelen

Yoghurt met vers fruit

di 21 april

Broccolisoep

Gehaktballetjes in tomatencoulis, gemengd slaatje, frieten

Koekje

do 23 april

Preisoep

Fish sticks, tartaarsaus, spinaziepuree

Chocolademousse

vr 24 april

Landbouwersoep

Spaghetti op Milanese wijze (rundsgehakt met groenten), gemalen kaas

Vers fruit

week 18

ma 27 april

Tomatensoep

Gevogeltevink, Provençaalse saus, lentestamppot (andijvie en wortel)

Vanillepudding

di 28 april

Knolseldersoep

Rundsstoofpotje op zigeuners wijze (ananas en fijne groenten), frieten

Koekje

do 30 april

Wortelsoep

Braadworst, broccoli, natuuraardappelen

Yoghurt met fruit

 

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.