logo BS DeWilg RGB               menu van maart 2020

Klik hier voor de allergenen.

week 10

ma 2 maart

Tuindersoep

Hongaarse goulash, rijst

Vers fruit

di 3 maart

Broccolisoep

Kalkoengebraad, erwten en wortelen, gebakken aardappelen

Chocoladepudding

do 5 maart

Erwtensoep

kippenlapje, bloemkool en broccoli in bechamelsaus, natuuraardappelen

Koekje

vr 6 maart

Tomatensoep

Vispannetje met andijviestamppot

Yoghurt met vers fruit

week 11

ma 9 maart

Andalousische soep

Wienerschnitsel, preiwit in roomsaus, natuuraardappelen

Cake

di 10 maart

Groentesoep

Rundsballetjes in tomatensaus, gemengde sla, frieten

Yoghurt met fruit

do 12 maart

Preisoep

Kalkoengebraad, vleesjus, groene koolstamppot met pastinaak

Chocolademousse

vr 13 maart

Landbouwersoep

Spaghetti op Milanese wijze (rundsgehakt met groenten), gemalen kaas

Vers fruit

week 12

ma 16 maart

Tomatensoep

Gevogelteworst, appelmoes, natuuraardappelen

Vanilleflan

di 17 maart

Kervelsoep

Rundsstoverij met wortelschijfjes, frieten

Suikerwafel

do 19 maart

Wortelsoep

Gebakken vis, cocktailsaus, knolselderpuree met kervel

Chocoladepudding

vr 20 maart

Waterkerssoep

Lasagne (met rundsvlees)

Vers fruit

week 13

ma 23 maart

Kippensoep

Kalfsteakburger, spinazie, natuuraardappelen

Vanillepudding

di 24 maart

Andalousische soep

Kipstoverij op jagerswijze, frieten

Yoghurt met fruit

do 26 maart

Aspergesoep

Fishstick, tartaarsaus, prei- en broccolistamppot

Flan caramel

vr 27 maart

Tomatensoep

Macaroni met kalkoenham in kaassaus

Vers fruit

week 14

ma 30 maart

Champignonsoep

Rundshamburger, rode kool, natuuraardappelen

Chocolademousse

di 31 maart

Groentesoep

Vol-au-vent met champignons, frieten

Petit Fillous (fruitkaasje)