logo BS DeWilg RGB               menu van februari 2019

Klik hier voor de allergenen.

week 6

ma 4 febr

Tomatensoep

Cordon bleu, broccoli,

natuuraardappelen

Cake

di 5 febr

Landbouwersoep

Rundstoofpotje met ananas en fijne groenten,

frieten, mayonaise

Flan caramel

do 7 febr

Wortelsoep

Kalfsvink, ajuinsaus, winterstamppot (savooi en pastinaak)

Yoghurt met fruit

vr 8 febr

Aspergesoep

Vlinders (pasta) met zalm en bladspinazie in roomsaus

Vers fruit

 

week 7

ma 11 febr

Knolseldersoep

Kalfsworst, appelmoes, natuuraardappelen

Chocolademousse

di 12 febr

Andalousische soep

Vol-au-vent met champignons, frieten, mayonaise

Yoghurt met fruit

do 14 febr

Waterkerssoep

Gebakken vis, cocktailsaus, wortelstamppot

Cake

vr 15 febr

Kippensoep

Macaroni met kalkoenham in kaassaus

Vers fruit

week 8

ma 18 febr

Champignonsoep

Boomstammetje, rode kool, natuuraardappelen

Chocoladepudding

di 19 febr

Tomatensoep

Kipnuggets met joppiesaus, slaatje, frieten

Vers fruit

do 21 febr

Kervelsoep

Kalkoengebraad, jonge wortelen, natuuraardappelen

Koekje

vr 22 febr

Bloemkoolsoep

Spaghetti bolognaise (met rundvlees), gemalen kaas

Yoghurt met fruit

week 9

ma 25 febr

Pompoensoep

Jagerschotel (ovenschotel met rundgehakt en fijne groenten), gegratineerde puree

Yoghurt met fruit

di 26 febr

Preisoep

Kip op Gentse wijze (roomsaus met fijne groenten), frieten, mayonaise

Cake

do 28 febr

Landbouwersoep

Vissticks, rauwkost, tartaar, natuuraardappelen

Chocolademousse